Akoestische vintage band Wedding Willemstad

Akoestische vintage band met zangeres

U bent op zoek naar een akoestische band, bekende liedjes in een akoestische versies. Omdat u een aangename klank wil op uw evenement. De band moet er goed gekleed uitzien, echt iets bijzonders en stijlvol. De zangeres zingt de sterren van de hemel. U houdt van het instrument de contrabas, dit staat sjiek en klinkt bijzonder warm. De gitarist speelt mooie akkoorden maar speelt ook dansbaar. Een beeldschone dame op percussie heeft een aangenaam dansbare groove, voor degene die wil dansen is het perfect maar ook voor de gasten die willen praten.

Hits in akoestische stijl, achtergrond of dansbaar

Deze akoestische band bestaat uit zangeres, gitarist (of pianist) contrabas en aan te vullen met percussioniste.
Deze beroepsmuzikanten voelen zich thuis in allerlei soorten bekende liedjes in diverse stijlen (pop, funky, jazzy, ballads). Een hit van Stevie Wonder, Tina Turner uit de 80’s, tot Bruno Mars of Justin Timberlake van nu. De band speelt zo dat jong en oud kunnen genieten van live muziek.

Specialisten in muzikale omlijsting met goede en fijne muzikanten

De bandleden hebben allen veel ervaring met diverse soorten muzikale omlijsting: een huwelijksceremonie, bruiloft. De bandleden zijn professioneel en goed gekleed in 20’s vintage kleding.

  • Vanaf €1645 (zang, gitaar of piano, contrabas)

  • 3x45min sets in 4 uur

  • Hits in dansbare akoestische stijl