Trouwlocatie Bellevue:
restaurant, salon & feestlocatie

Restaurant Bellevue

Trouwlocatie Bellevue: Dé ideale locatie om uw huwelijksdag door te brengen! Wij bieden u een sfeervolle ambiance en een culinair verblijf in een van de salons en Winebar Merlot. De Winebar grenst pal aan de binnenhaven van Willemstad en is erg leuk om uw (dag)gasten in te ontvangen . U kunt hier de bruidstaart aansnijden, proosten met glas Champagne en/of gezellig even borrelen alvorens bij ons te gaan dineren/feesten. Plannen om uw huwelijksdag in deze mooie Vesting realiseren? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Trouwlocatie Willemstad

Wij zijn er trots op dat er al vele bruidsparen zijn geweest die hun huwelijksplechtigheid bij ons in de salons hebben laten voltrekken en de uitstraling van ons Bellevue hebben gekozen om hun huwelijksdag compleet te maken.

Bij de gemeente Moerdijk kunt u hiervoor een formulier invullen en ons als locatie aanwijzen. De ambtenaar van de burgelijke stand zal uw huwelijksplechtigheid dan in ons Bellevue komen realiseren! Graag informeren wij u over de mogelijkheden bij Trouwlocatie Bellevue.